Deniz Kenarı Ücretsiz Kamp Alanları

Son dönemin gözde tatil konsepti olan kampı en iyi nerede yapabilirim diyorsan doğru adrestesin! Özellikle pandemi döneminden beri sosyal mesafe gibi endişelerle daha çok tercih edilmeye başlanan kamp tatilleri için üç tarafı denizlerle çevrili ülkemiz bulunmaz bir cennet.

30 Nisan 2024 6dk okuma

Ege, Akdeniz, Karadeniz ve Marmara derken pek çok gezgin ücretsiz kamp yapıp yapamayacaklarını merak etmeye başladı. Hazırladığımız bu içerikte Türkiye’de deniz kenarında ücretsiz kamp yapabileceğin 30 yeri bulabilir, bulunduğun şehirde bu yerlere en uygun fiyatlı uçak ya da otobüs biletini Bilet Dükkanı web sayfasından satın alabilirsin. Kamp yapmanın en konforlu yolu altında bir araba olması, kamp yapmak istiyorsan ve özel aracın yoksa Bilet Dükkanı’nın sağladığı avantaj ve indirimlerden yararlanarak araç kiralama işlemleri için rezervasyon yapabilirsin.

Deniz Kenarı Ücretsiz 30 Kamp Alanı


Bu seneki yaz tatilini bütçeyle planlıyor ve doğayla iç içe kalmak gibi macera dolu bir deneyim yaşamak istiyorsan işte Türkiye’de deniz kenarı ücretsiz 30 kamp alanı önerimiz! Listedeki sıralama Doğu Karadeniz’den başlayıp ülkemizin sahil şeridini takip ederek Akdeniz’de sonlanıyor:

  • Yason Burnu, Ordu

    Bu küçük ve yemyeşil yarımada kilisesi ve deniz feneriyle ünlü, ayrıca burada kamp yapmak serbest. Dalgalı deniz sesinin eşliğinde geceleri uyumaksa bir o kadar keyifli ve yaz aylarında serinletici. Perşembe ilçesine bağlı Yason Burnu özellikle karavan kampı yapanların tercihi. Ordu uçak bileti ya da Ordu otobüs bileti için Bilet Dükkanı'nı ziyaret edebilirsiniz.

  • Hamsilos Koyu, Sinop

    Türkiye’nin en kuzey noktası olan Sinop’un doğal güzelliklerinden Hamsilos ormanla denizin buluştuğu cennet gibi bir yer. Son yıllarda gezginler arasında popüler hale gelen bölgede ücretsiz kamp alanları mevcut.

 

sinop-kamp.webp

  • Güzelcehisar, Bartın

    Günbatımının saatlerce izlenebildiği Güzelcehisar sahilinde yumuşak kumların üzerine çadırını kurarak unutulmaz bir tatil geçirebilirsin. Bartın araç kiralama seçenekleri kaçıramayacağın fırsatlarla Bilet Dükkanı’nda.

  • Kerpe Kayalıkları, Kocaeli

    Halk arasında “Kartal Kayaları” olarak da bilinen bu doğal oluşumlu falezler Kandıra ilçesine bağlı Kerpe’de yer alıyor. Ziyaretçiler için özel olarak hazırlanmış ücretsiz kamp alanlarından faydalanabilir, tuttuğun balıkları kamp alanlarının sağladığı imkanlarla pişirebilirsin!

  • Akçakese Plajı, İstanbul

    Yazın çalıştıkları için şehirden uzaklaşma şansı olmayan İstanbullular hafta sonunu Şile’deki Akçakese Plajı’nda kamp yaparak geçirebilir! Hem ücretli hem de ücretsiz alanları bulunan plajın ücretsiz kısmında kendi malzemelerini getirerek kamp kurabilir ve denize girebilirsin.

 

sile-kamp.webp

 

  • Beğendik Köyü, Tekirdağ

    İğneada’nın daha da kuzeyinde, Bulgaristan sınırında deniz kıyısında konumlanan Beğendik Köyü keşfedilmemiş bir cevher. Tertemiz denizi ve kamp yapmaya elverişli bölgede keyifli bir hafta sonu geçirebilirsin.

  • İtalyan Koyu, Edirne

    Keşan ilçesinin Mecidiye beldesine bağlı İtalyan Koyu Saros Körfezi’nin serin denizinin yanı başında ücretsiz kamp yapma imkanı sağlıyor. Buraya gelen kampçıların hazırlıklı gelmesini öneriyoruz, burası öyle bakir bir yer ki çevrede duş ve tuvalet gibi imkanlar yok.

  • Madam Martha Koyu, İstanbul

    Prens Adaları’ndan Burgazada’da yer alan Madam Martha Koyu 2 km uzunluğunda bir sahil, burada çadır kampı kurmanın avantajlarından biri de diğer çadırlarla dip dibe olmamak! Adanın en sakin noktası olan koy daha çok bir gece konaklayacak İstanbulluların tercihi, resmi bir kamp alanı olmadığı için hava aydınlanınca çadırınızı toplamanız istenebilir.

  • Küçükova Koyu, Balıkesir

    Balıkesir’in Marmara Denizi’ne bakan ilçesi Erdek’teki adı gibi küçük bu koyda hiç tesis yok. Sessiz ve huzurlu, izole bir kamp deneyimi için denize sıfır bir noktaya çadırını kurabilirsin.

  • Sivrice Plajı, Çanakkale

    Assos’un Sivrice Koyu’nda ücretsiz çadır ve karavan kampı yapabileceğin birbirinden huzurlu noktalar var. Bölgede herhangi bir tesis olmasa da duş, wc ve soyunma kabini sağlanmış. Ayrıca çevredeki kafe ve restoranlarda yeme içme ihtiyacını karşılayabilirsin.

 

canakkale-kamp.webp

  • Ayvalık Adaları Tabiat Parkı, Balıkesir

    Ayvalık’ta ücretsiz kamp yapabileceğin birbirinden güzel yerler olsa da Ayvalık Adaları Tabiat Parkı en iyilerden biri. Doğayla denizin iç içe olduğu bölgede kamp yapacaklar için duş, wc, elektrik ve internet gibi olanaklar sağlanıyor. Ayrıca tesisin bünyesinde büfe de mevcut.

  • İngiliz Burnu, İzmir

    Foça belediyesine bağlı ücretsiz bir kamp alanı olan İngiliz Burnu hem karavan hem de çadır kampçılarının İzmir’deki gözbebeği. Günbatımında şahane manzaralara sahne olan bölgedeki antik alanları ziyaret etmeyi unutma!

  • Ayı Balığı Koyu, İzmir

    İzmirliler en güzel denizin Karaburun ilçesinin Mordoğan mevkiinde olduğunu bilir, Ayı Balığı Koyu da denize girmeyi seven kamp severlerin ilk tercihlerinden. Çevredeki tesisler de bungalov olarak yapılandığı için doku hiç bozulmamış. Ayı Balığı Koyu'nda unutlmaz bir kamp macerası için İzmir uçak bileti ya da İzmir otobüs bileti avantajları Bilet Dükkanı'nda.

  • Delikli Koy, İzmir

    Çadırını alan gençler Çeşme’nin dünyaca ünlü koyu Deliklikoy’a geliyor. Girişi ücretsiz olan koyda yaz aylarında fazla çadır olabilir, ana kamp alanına sapmadan biraz daha devam edince kimsenin olmadığı alanları görebilir, buraya kamp kurabilirsin.

 

delikli-koy.webp

  • Altınköy Plajı, İzmir

    Çevresinde yeme içme tesisleri ve marketin olduğu plaj ilk defa kamp deneyimleyecekler için ideal. Urla’nın güneyindeki Altınköy Plajı’nda duş ve wc ihtiyaçlarını yandaki beachte karşılayabilirsin.

  • Ekmeksiz Tabiat Parkı, İzmir

    Seferihisar’ın Sığacık sahilindeki bu alana kamp kurduğunda hemen önünde deniz, hemen arkanda orman olacak!

  • Haydar Koyu, Aydın

    Didim ilçesinin Akbük mevkiindeki koya inen yol bozuk olsa da manzarayı gördüğünde buna değer diyorsun. Çevresinde tesis yok ama marketten sipariş vererek kampa devam edebilirsin.

  • Güvercinlik, Muğla

    Havalimanından Bodrum’a giderken geçilen Güvercinlik begonvillerle dolu sessiz bir yer.

 

guvercinlik.webp

 

  • Cennet Koyu, Bodrum

    Göltürkbükü’nde girişi ücretsiz olan koy kampçıların favorisi. Çevrede tesis olmadığı için hazırlıklı gelin.

  • Gümüşlük Plajı, Bodrum

    Çadır ve karavan kampı için uygun olan plaj Tavşan Adası manzaralı.

 

gumusluk.webp

 

  • Akbük Koyu, Muğla

    Kıran Dağları’nın eteklerinde, Gökova Körfezi’nin kuzeyindeki koy şehir merkezine 48 km uzaklıkta.

  • Balıkaşıran Koyu, Datça

    Henüz keşfedilmemiş ücretsiz kamp alanlarından biri olan Balıkaşıran Datça girişinde konumlanıyor.

  • Sarsala Koyu, Dalaman

    Turkuaz rengi denizin kısa ağaçların oluşturduğu ormanla buluştuğu koydaki iskelenin etrafı ücretsiz kamp alanı.

 

dalaman-kamp.webp

 

  • Korsan Koyu, Antalya

    Ücretsiz çadır kampı kurulabilen Korsan Koyu aynı zamanda şehrin en güzel denizine sahip.

  • Maden Koyu, Antalya

    Kemer’deki Maden Koyu’na uğramadan önce hazırlıklı gelin, çevrede herhangi bir tesis bulunmuyor.

 

Hemen Antalya uçak bileti, otel ve araç kiralama rezervasyonu yaptırın.

 
  • Akseki Koyu, Antalya

    Akvaryumu andıran görüntüsüyle Akseki Koyu Antalya’da ücretsiz kamp yapılabilen yerlerin başında geliyor.

  • Deliklideniz Kral Koyu

    Muzkent ve Zeytinada arasında kalan Deliklideniz’e arabayla ulaşılamadığı için karavan kampı yapılamıyor. Çadır kampı yapabilirsiniz.

 

delikli-deniz.webp

  • Örnekköy Plajı, Antalya

    VL13 numaralı otobüslerle ulaşılabilen plajdaki işletmelerde yemek yiyerek daha sosyal bir ortamda kamp deneyimi yaşayabilirsin.

  • Eğribük Koyu, Mersin

    Gözlerden uzakta kamp yapmak isteyenlerin uğradığı Eğribük’te wc, duş, elektrik, market, güvenlik, odun, şezlong ve şemsiye sağlanmıyor.

  • Arsuz Plajı, Hatay

    Hem çadır hem karavan kampının yapılabildiğ plajda wc, duş, soyunma kabini, internet ve elektrik mevcut.

 

Bilet Dükkanı üzerinden, "Türkiye'nin En İyi 30 Kamp Alanı" ve "Kamp Önerileri" başlıklı yaılarımızı da inceleyebilirsiniz.

30 Nisan 2024 6dk okuma

YORUMLAR

Kampanya Duyuruları ve Seyahat Önerileri için Abone ol

Ad Soyad*
E-Posta*

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Zehra Erdin
231 Yazı

Benzer Yazılar