İstanbul’da En İyi 4 Aquapark: 2024 Güncel Fiyatlar

Yaz sıcakları bastırırken hem serinleten hem eğlendiren bir aktiviteye kim hayır diyebilir. İstanbul’un karmaşasıdan uzaklaşabileceğiniz, ister ailecek ister arkadaşlarınızla vakit geçirebileceğiniz İstanbul’daki 4 aquaparkı sizin için seçtik.

3 Temmuz 2024 1dk okuma

Havalar ısındı, güneş tüm sıcaklığıyla bizi yakıp kavururken İstanbul’da hem serinlemenin hem de eğlenmenin bir yolu elbette var! Tatil için vaktiniz ve şehrin karmaşasından yorulduysanız size önereceğimiz aquaparkları mutlaka inceleyin.

Su kaydırakları, dalga havuzları, tembel nehirler ve çeşitli su oyun alanları gibi çok sayıda aktivite ile harika bir gün geçirebilirsiniz. Hem çocuklar hem de yetişkinler için keyifli vakit geçirme imkanı sunan bu tema parkları hakkında; İstanbul aquapark fiyatları, aquaparka giderken ne giyilir gibi aklınıza takılan tüm sorular cevapladık.

Bilet Dükkanı'ndan uçak bileti, otobüs bileti alarak bu eşsiz şehri ziyarete gelebilir ve eğlenceli bir tatile ilk adımı atabilirsiniz. 

İstanbul’da En İyi 4 Aquapark


İşte gitmek için sabırsızlanacağınız İstanbul’daki 4 aquapark:

Aqua Club Dolphin


İstanbul’un Avrupa Yakası’nda yer alan Aqua Club Dolphin; geniş su kaydırakları, yüzme havuzları ve çeşitli su aktiviteleri ile öne çıkar.

2001 yılından bu yana  hizmet verir. Ailecek veya arkadaşlarınız birlikte gidebileceğiniz hem temiz hem güvenilir bu alanda su parkının tadının çıkarabilir, havuzda doya doya eğlenebilirsiniz. Büyük havuzda; rocket, king kobra, anaconda gibi kaydıraklarda kahkahalar eşliğinde vakit geçirebilirsiniz.

aqua-club-dolphin.webp

Eğer ailecek gidecekseniz alanda bulunan çocuk havuzunu gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Yaz sezonunda düzenlenen etkinlik ve konser takvimini de takip ederek güzel bir günün kapılarını aralayabilirsiniz.

Aqua Club Dolphin Giriş Fiyatları


2024 Aqua Club Dolphin giriş ücretleri şu şekildedir:

  • Yetişkin: Hafta içi ve Cumartesi  800 TL Hafta Sonu  900 TL 
  • 4-11 Yaş: Hafta içi ve Cumartesi 400 TL Hafta Sonu 500 TL
  • 0-3 yaş arasına ücretsizdir.


Peki Aqua Club Dolphin’e nasıl gidilir?

İstanbul’un en büyük su parklarından Aqua Club Dolphin’e İstanbul’un birçok noktasından kalkan ücretsiz servislerle ulaşabilirsiniz.


Marina Aquapark Waterland


İstanbul’daki bir diğer güzel aquapark Marina Aquapark’tır. 2019 yılından bu yana hizmet verir. Yazın sıcakları ve şehrin nem seviyesi yükseldiğinde kapısını çalacağınız İstanbul'un serinletici eğlencesidir. İş stresinden kurtulmak, ailecek vakit geçirmek, arkadaşlarınızla eğlenceli anılar biriktirmek için son derece idealdir. Kısa süreliğine de olsa stresten kaçmak isteyenlerin ideal bir kaçış noktasıdır.

marina-aquapark.webp

Marina Aquapark Waterland içerisinde 60 metre yüksekliğe sahip devasa kaydıraklar bulunur. Bunun yanında ailecek gelen misafirler için çocukların güvenle oynayıp eğlenebileceği  özel tasarlanmış alanlar ve havuzlar vardır.

Eğitimli ve güleryüzlü personeli ile yiyecek ve içecek ikramı bulunur. 

Tesis içerisinde bulunan güvenlik ve revir gibi alanlar giden herkesin gönül rahatlığıyla eğlenmesine olanak sağlıyor.

Marina Aquapark Waterland Fiyatları

  • 0-3 yaş: 699 TL 
  • Öğrenci: 749 TL 
  • Yetişkin 899 TL


İletişim Bilgileri 


Cevahir Heybeliada


Adalar, İstanbul’u en güzel kaçamak yerlerinden biridir. Şehrin stresinden uzaklaşarak eğlenceli anılar biriktirmek için ise Cevahir Heybeliada Aqua çok idealdir. Güneşin, suyun ve aktivitelerin tadını çıkarırken hijyen bir ortamda yemek de yiyebilirsiniz. Tesisin içerisinde; çocuk havuzu, çocuk ve yetişkin kaydırakları ve yüzme havuzları vardır.

Cevahir Heybeliada Aquapark Fiyatları

2024 Cevahir Heybeliada Aquapark ücretleri şu şekildedir:

  • Yetişkin: 700 TL 
  • 0 – 6 yaş arası: Ücretsiz
  • 7 – 12 yaş arası: Yüzde 50 indirim.

cevahir-aqua-heybeliada.webp


İletişim Bilgileri



Coliseum Havuz Aquapark


Tatile çıkamadım diye üzülme! Eğlence için şehir dışına çıkmana gerek yok. Beykoz Acarkent'te bulunan Coliseum Havuz Aquapark, doğanın içinde çılgınlar gibi eğlenebileceğiniz bir yerdir.

12.000 m² üzerine kurulan alanda; havuzun ve kaydırakların tadını çıkarabilirsiniz.


Coliseum Havuz Aquapark Fiyatları

  • Yetişkin (18+ yaş) Hafta İçi 2.400 TL Hafta Sonu 3.000 TL
  • Çocuk (12-17 yaş) Hafta İçi 1.450 TL Hafta Sonu 1.800 TL
  • Çocuk (5-11 yaş) hafta İçi 950 TL Hafta Sonu 1.200 TL
  • Çocuk (0-4 yaş) Ücretsiz

aquaparkta-ne-giyilir.webp


Aquaparka Giderken Ne Giyilir?


Aquaparklar, sıcak yaz günlerinde serinlemek ve arkadaşlarınızla ya da ailenizle birlikte vakit geçirmek için harika bir fırsattır. Ancak kıyafet başta olmak üzere kurallarına uymak son derece önemlidir. Arkadaşlarınız veya ailenize aquapark için plan yaptınız ve şimdi aklınızda sadece "Aquaparka giderken ne giyilir? Aquaparka giderken yanımda ne götürmeliyim?" soruları kaldı. İşte birkaç ipucu:

Aquapark Kıyafetleri

Kadınlar için: Rahat bir bikini veya mayo.

Erkekler için: Rahat bir yüzme şortu veya mayo.

Terlik Seçimi

Kaymaz tabanlı terlikler seçmeniz ıslak zeminde kayma riskini azaltır ve rahat hareket etmenizi sağlar.

Havlu

Deniz veya havuza gidiyorsanız çantanızda olmazsa olmaz şey havludur. Suyu çeken temiz bir kişisel havlu hem size hijyen sağlar hem de ıslaklıktan hemen kurtularak hastalanmanızı önler.

Şapka

Gündüz vakti gittiğiniz aquaparklarda güneş ışınlarının zararlı ışınlarından korunmak için şapka takabilirsiniz. Geniş kenarlı bir şapka sizi hem şık gösterecek hem de güneşe karşı gözlerini rahatlatacaktır.

Güneş Gözlüğü

Yaz mevsimi ile birlikte aquaparkta,denizde, yolda, işte yani kısacası her yerde güneş gözlüğü kullanmak çok önemlidir. Gözlerinizi güneşten korumak için kaliteli bir güneş gözlüğü seçerek konforu yakalayabilirsiniz.

gunes-gozlugu.webp

Aquaparka Giderken Yanınıza Almanız Gereken Diğer Eşyalar

Güneş Kremi

Yazın her an yanınızda olması gereken sürmeden kapıdan dışarı adım atmamanız konusunda uzmanların sürekli uyardı tek bir ürün var: GÜNEŞ KREMİ!

Yüksek SPF'li bir güneş kremi aquaparkta sizin için adeta kurtarıcı olacaktır. Ancak aquaparka ve denize giderken kullandığınız güneş kreminin suya dayanıklı olup olmadığını kontrol etmeniz gerekir.

Yedek Giysi

Bir aktivitenin içinde su varsa yanınızda mutlaka yedek kıyafet olmalıdır. Günün sonunda aniden ıslanmanız ihtimalini göz önünde bulundurarak çantanızı ona göre hazırlamanız faydalı olacaktır. Gün sonunda veya su aktiviteleri arasında değiştirmek için kuru yedek giysi ve iç çamaşırı.

Su Geçirmez Çanta

Eğer deniz, havuz veya aquapark gibi su aktivitelerinin olduğu bir yere gidiyorsanız değerli eşyalarınızı (telefon, cüzdan, anahtar vb.) güvende tutmak için su geçirmez bir çanta işinize çok yarayacaktır.

İstanbul Aquapark Otelleri


İstanbul’da aquaparklı oteller tercih ederek hem eğlenebilir hem de eğlence sonrası konforlu bir konaklama gerçekleştirebilirsiniz. İşte İstanbul’da aquaparklı oteller:

Eser Diamond Hotel & Convention Center İstanbul


Silivri’de yer alan Eser Diamond Hotel & Convention Center İstanbul’da aquapark hizmetinden yararlanabilirsiniz. Otel İstanbul Havaalanı 85 km mesafede yer alır. Çorlu Havaalanı’na 15 dakika, Silivri'nin merkezine 10 dakika, Tüyap Sergi Merkezi'ne ise arabayla 30 dakika sürede ulaşmanız mümkündür.

Kumburgaz Marin Princess Hotel


Büyükçekmece’de bulunan Kumburgaz Marin Princess Hotel ailecek aquaparkın keyfini çıkarmak isteyenlerin tercihidir.

Yarım pansiyon şeklinde hizmet veren otel; Büyükçekmece'ye 14 km, Tüyap'a 10 km mesafede yer alır. Tesis bünyesinde; 2 adet açık yüzme havuzu, spa, masaj hizmetleri, güzellik salonu, kuaför, market, 2 adet açık restoran, 2 adet kapalı restoran ve toplantı salonu bulunur.

The Penguen Hotel


Kumburgaz’da denize sıfır oteller arasında aquapark ayrıcalığı ile öne çıkar.

İstanbul'un En İyi Yüzme Havuzları yazımıza göz atmayı unutmayın!

3 Temmuz 2024 1dk okuma

YORUMLAR

Güncel Kampanyalar

Kampanya Duyuruları ve Seyahat Önerileri için Abone ol

Ad Soyad*
E-Posta*

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Benzer Yazılar