Yaz Aylarında Kaçırılmaması Gereken Plaj Partileri

Güneşi, kumu ve dalgaları düşünmek sizi neşeli bir ruh haline sokabilir. İşte ayaklarınızı yere vuracak ve vücudunuzu titretecek hem dünyanın hem de Türkiye’nin en iyi plaj partisi destinasyonlarının bir listesi.

24 Temmuz 2024 1dk okuma

Yaz aylarının bereketine, renklerin coşkusuna ve eğlencenin zirvesine eriştiğimiz bu günlerde, insanlar unutulmaz anılar biriktirmenin hayalini kuruyorlar. Deniz kum güneş üçlüsünün büyüsünden ilham alan insanlar, gece hayatın renkleriyle taçlandırmak istiyorlar tatillerini. Gece kulüpleri ve plaj partileri, dansın ve eğlencenin kalbinin attığı mekanlar olarak ziyaretçilerini büyülüyor.

2024 yılında hem Türkiye'de hem de dünya genelinde adından sıkça söz ettiren beachler hayal kurmaya davet ediyor misafirlerini. Plajlar, rengarenk içecekleri, yöresel tatları, dikkat çeken DJ'leri ve sabahın erken saatlerine kadar süren eğlenceleriyle herkesi kendine çekmeyi başarıyor. Bu eşsiz mekanlarda, denizin melodisiyle dans etmek ve güneşin doğuşunu seyretmek unutulmaz bir tatil deneyimi sunuyor.

 

plaj-partileri.webp

 

Beach clubların taşıdığı enerji ve coşku, her ziyaretçinin ruhunu besleyen bir ilham kaynağı haline geliyor. Harika plaj manzaraları eşliğinde, müzik ve dansın büyüsüyle dolu bir gece sizleri bekliyor. Her bir beach club, kendi unutulmaz anılarıyla size kucak açıyor, hayallerinizin ötesinde bir deneyim vad ediyor. Bu renkli ve eğlenceli dünyada, tatil mevsiminin en heyecan verici anlarını yaşamaya hazır olun!

Plaj Partisinin Olmazsa Olmazları

Plaj partilerinde yanınızda olmazsa olmaz birçok malzeme bulundurmalısınız. İşte onlardan bazıları:

  • Plaj havluları
  • Taşınabilir vantilatör
  • Su geçirmez telefon kılıfı veya çantası
  • Taşınabilir şarj cihazları
  • Güneş kremi
  • Güneş gözlüğü
  • Güneş şapkaları
  • Döküntü koruyucuları
  • Parmak arası terlik veya su ayakkabısı
  • Güneş koruyucu dudak kremi
  • El dezenfektanı, ıslak mendil veya bebek mendilleri
  • Mayo
  • Plaj örtüleri
  • Sweatshirtler (serin akşamlar için)
  • Kuru kıyafet değişimi
  • Su geçirmez plaj matı veya battaniyesi
  • Aloe Vera
  • Deodorant
  • Saç fırçası ve saç tokaları
  • İlaçlar (deniz tutması, baş ağrısı, vb.)
  • Böcek kovucu (bazı plajlarda korkunç sivrisinekler var!)
  • Kitaplar veya dergiler 

 

 

 

plajda-parti.webp


Plaj Partisinde Nasıl Giyinilir?


Yazın keyiflerinden biri de plaj partisine katılmaktır. Güneş tepede, dalgalar kıyıya hafifçe vuruyor, dans ediyor, titriyor ve iyi vakit geçiriyorsunuz. Peki, balonun güzeli (veya yakışıklısı) olduğunuzu garantilemek için ne giyersiniz? Bir sonraki plaj partinizde muhteşem görünmenize yardımcı olacak harika kıyafet fikirlerimiz var.

İyi haber şu ki, bayanlar plaj partilerinde her zaman muhteşem görünebilirler. Saatlerce makyaj yapmanıza veya hangi aksesuarlara ihtiyacınız olduğunu düşünmenize gerek yok. Amaç havalı ve rahat olmak ve gün boyunca bikininizin üzerine giyebileceğiniz şeyler bulmak.

Uzun plaj elbiseleri, pareolar, plaj tulumları, plaj eteklerini tercih edebilirsiniz.
Erkekler içinse plaj partilerinde klasik görünümler ön planda. Hawai gömlek ve şort, Keten plaj gömlekleri, mayo üzerine giyilebilen trend atletler, polo gömlek ve şortlar giyilmesi tavsiye edilebilir. 

Türkiye'nin En İyi Plaj Partileri


Kıyıdaki meyhanelerin, barların ve kulüplerin çokluğu, neşeli yerel halkın, tatil yapan sırt çantalı gezginlerin ve hatta süper yat yolcularının zevkine hitap ediyor. Ancak, kendinizi içinde bulabileceğiniz, benzer düşünen insanlarla birlikte sofistike ve ayrıcalıklı olmanın garanti olduğu bir dizi lüks mekan da var.

Ancak Türkiye'deki eğlence hayatı sahnesi tüm Avrupa'nın en iyilerinden biridir. Bu sebeple konuklara heyecan verici ve göz alıcı bir parti sahnesi garanti edebilir. İşte Türkiye’nin en iyi plaj partileri…

The Beach of MOMO


The Beach of MOMO Dalyan’ın berrak denizi ve el değmemiş kumsalı, içimizi aydınlatan doğal bir güzellik gibi karşılıyor bizi. Sürdürülebilirlik ilkesiyle titizlikle hazırlanan menüsü, çiğ deniz ürünleri ve yerel lezzetlerle çağdaş bir yorum sunuyor. Bir gün batımı, MOMO Dalyan'ın mistik atmosferinde unutulmaz bir anıya dönüşüyor. Muğla uçak bileti, Muğla otobüs bileti ve Dalyan otelleri için Bilet Dükkanı'nı ziyaret edebilir, avantajl fiyatlardan yararlanabilirsiniz.

 

yaz-tatilinde-plaj-partileri.webp

 

Before Sunset Çeşme


Before Sunset Çeşme, en temiz ve sakin koylardan biri olan Ovacık Köyü'nün Azmak Koyu'nda sakin bir liman gibi duruyor. Akşam, kumsalda kurulan masalarda yapılan "Elefante" konseptli akşam yemeği servisi, tıpkı bir masal diyarında kaybolmuş gibi hissettiriyor. İzmir uçak bileti ve İzmir otelleri için Bilet Dükkanı'nı ziyaret edebilirsiniz.

Sommer Klein Beach


Sommer Klein Beach, ince kumlu plajı ve müzik eşliğinde gerçekleşen konserleriyle ruhumuzu dinlendiriyor. Elektronik müzikle coşkulu anlar yaşamak isteyenlerin tercihi Sommer Klein Beach'in sıcak atmosferinde, denizin melodisine kapılıp unutulmaz anılara uyanmak mümkün. Çeşme'de bu eşsiz deneyimi yaşamak için İzmir otobüs bileti ve İzmir otelleri hizmetlerimizden yararlanabilir, Bilet Dükkanı kampanyalarımızı yakından takip edebilirsiniz.

Sole & Mare


Sole & Mare ise Cıvıl cıvıl ortamında futbol oynamak, denizin serin sularında yüzmek ve lezzetli molasını güneşin altında almanın keyfini yaşamak isteyenlere eşsiz bir deneyim sunuyor.

Şezlonglar arasında, güneşin ve denizin kucaklayıcı sıcaklığı arasında hissedilen huzurlu anlar, Sole & Mare'ın kalbinde gerçekleşiyor. Bu renkli ve eğlenceli atmosferlerle dolu plajlar, yaz mevsiminin sihirli atmosferini yansıtıyor, ruhlarımıza dinginlik ve keyif veren bir yolculuğa davet ediyor. Çeşme otobüs bileti ve Çeşme otelleri için Bilet Dükkanı'nı ziyaret edebilirsiniz.

Dünya'nın En İyi Plaj Partileri


South Beach (Miami, Amerika Birleşik Devletleri)


South Beach Miami harika bir plajdır. Aynı zamanda son derece eğlenceli bir plaj destinasyonudur. Gece hayatı kesinlikle göz alıcıdır. Eğlenceyi seven insanların buraya akın etmesine şaşmamalı. Plaj, herkesin bayılacağı tarihi bir Art Deco mimarisine sahiptir. Hatta balık tutma, tenis ve bisiklet aktiviteleri için bir park bile var. Ayrıca açık hava kulüpleri ve barları da boldur. Miami uçak bileti için Bilet Dükkanı'nı ziyaret edebilir, Miami otelleri için rezervasyon yaptırabilirsiniz.

 

sahil-partileri.webp

 

Ibiza (ispanya)


Gerçekten de plaj partisi için en çarpıcı yerlerden biri Ibiza'dır. Dünyanın dört bir yanından kulüp müdavimleri için Ibiza, bazı öne çıkan plajlara ve dünyanın en iyi kulüplerinden birçoğuna sahiptir. Gerçek bir plaj partisi deneyimi için Playa D'en Bossa'ya gidin. Bora Bora veya Ushuaia'ya uğrayın. Ayrıca Tropicana'nın bulunduğu Cala Jondal Plajı da var ve Sant Antoni de Portmany'deki Cafe Mar'ı kim geçebilir ki! İspanya uçak bileti ile yola çıkmadan önce otel için Bilet Dükkanı'nı ziyaret edebilirsiniz.

Bačvice Beach (Split, Hırvatistan)


Bačvice Plajı, birçok harika gece kulübünün bulunduğu ve şehir merkezine 10 dakikalık yürüme mesafesinde ideal bir konumda bulunan bir yerdir. Plajın kapasitesi 10.000'in üzerindedir ve bu da onu Split Beach Festival gibi Avrupa'nın en büyük partilerinden bazıları için ideal bir yer haline getirir. Kıyı şeridi, benzersiz bir su altı dans pisti sağlayarak denize doğru kademeli olarak alçalır. Hırvatistan uçak bileti için sitemizi ziyaret edebilir, avantajlı fiyatlardan yararlanabilirsiniz.

Benicassim Beach (İspanya)


Ünlü plaj partisi sahnelerinden biri Benicassim Festivali'dir. Benicassim Plajı, Barselona ve Valensiya arasında yer alan küçük bir tatil beldesidir. Her yıl, müzik tutkunları farklı türlerden harika müziklerin tadını çıkarmak için festivale akın eder. Festival dört gün sürer ve son gün, o kadar uzun süre dayananlar için efsanevi bir veda plaj partisi vardır. Hem plaj hem de festival görülmeye değerdir. Bilet Dükkanı'nı ziyaret ederek avantajlı fiyatlara İspanya uçak bileti satın alabilirsiniz.

 

plaj-partisi.webp

 

Copacabana Beach (Rıo De Janeiro, Brazil)


Copacabana Plajı, ‘Dünyanın En İyi Parti Plajları’ndan biri olma ünvanını boşuna kazanmadı. Bu plajdaki partiler gerçekten de devam edebilir. Plaj ziyaretçileri sadece muhteşem güneş, su ve kumla ağırlanmakla kalmaz, aynı zamanda samba ritimleriyle gönüllerince dans edebilirler. Ayrıca plajdayken Sugar Loaf ve Fort Duque'nin yükselen dağlarının güzelliğine hayran kalabilirler. Ordu Tarih Müzesi de bu plajda yer almaktadır. Brezilya uçak bileti için Bilet Dükkanı'nı ziyaret edebilir, avantajlı fiyatlarımızdan yararlanabilirsiniz.

24 Temmuz 2024 1dk okuma

YORUMLAR

Güncel Kampanyalar

Kampanya Duyuruları ve Seyahat Önerileri için Abone ol

Ad Soyad*
E-Posta*

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Benzer Yazılar