Kayseri - Kütahya Otobüs Bileti

Kayseri - Kütahya Otobüs Bileti Genel Bilgileri

700 TL Ucuz Otobüs Bileti Tahmini Fiyatı
609 KM Mesafe
Star Diyarbakır Popüler Firma
7 Saat 1 Dakika Sefer Süresi

En Ucuz Kayseri Kütahya Otobüs Biletleri

Kayseri
Kütahya
TL700

Sıkça Sorulan Sorular

Kayseri Kütahya arası otobüs yolculuğu 7 ila 9 saat arası değişiklik gösterir.
Kayseri Kütahya otobüs bileti fiyatları ortalama 700 TL'dir.
En ucuz Kayseri Kütahya otobüs bileti için Bilet Dükkanı'nda otobüs firmalarını ve fiyatlarını karşılaştırabilir, erken rezervasyon ve kampanya fırsatlarını değerlendirerek en uygun fiyatla biletinizi satın alabilirsiniz.
Kayseri'den Kütahya'ya giderken; Kırşehir, Kırıkkale, Ankara ve Eskişehir'den geçilir.

Sizin İçin Hazırladıklarımız

Avantajlı Kayseri Kütahya Otobüs Seyahati


Kayseri’den İç Anadolu ve Ege’nin ortasındaki Kütahya’ya gitmenin en çok tercih edilen yollarından biri de şehirlerarası otobüse binmek. Hemen Bilet Dükkanı web sayfasını ziyaret ederek en uygun fiyatlara Kayseri Kütahya otobüs bileti alabilirsin. En güzel Kütahya otelleri için Bilet Dükkanı web sayfasında erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmayı unutma!

Kayseri'den Kütahya otobüs bileti ile yola çıkmadan önce Kütahya otelleri ve Kütahya araç kiralama hizmetleri için Bilet Dükkanı'nı ziyaret edebilir, Kütahya'ya hava yolu ile ulaşmak isterseniz uçak bileti sayfamız üzerinden işlem yapabilirsiniz.

Kütahya Otobüs Seyahati Hakkında


İç Anadolu’nun güneyindeki Kayseri’den Ege’nin iç kısımlarında kalan Kütahya’ya kara yoluyla ulaşım uzun sürebiliyor. Fakat günümüzde yerel ve ulusal otobüs firmalarının araç filoları oldukça yenilenmiş ve konforludur. Kayseri’den Kütahya’ya yapılan otobüs yolculuklarının süresi 9 – 10 saat arasında, firmadan firmaya göre değişiklik göstermektedir.

Yolculuk süresini etkileyen faktörler arasında gidilen güzergah, verilen mola süreleri ve yol üzerinde durulan otogar sayısı etkili olmaktadır. Bilet Dükkanı web sayfası üzerinden Kamil Koç, Star Diyarbakır, As Kahramanmaraş Turizm ve Ak Turizm firmalarımdan Kayseri Kütahya otobüs bileti alabilirsin.

Kayseri Kütahya Otobüs Bileti Fiyatları


En güncel Kayseri Kütahya otobüs bileti fiyatları Bilet Dükkanı’nda. 2024 yılı Eylül ayı itibariyle Kayseri Kütahya otobüs bileti fiyatları 600 TL’den başlayarak 899 TL’ye kadar çıkmakta, fiyatlar firmadan firmaya değişiklik göstermektedir. En uygun fiyatlı Kayseri Kütahya otobüs bileti için Bilet Dükkanı’nı ziyaret etmeyi unutma.

Kayseri Otogar'a Nasıl Gidilir? 


Şehir merkezine yakın sayılabilecek bir konumda yer alan Kayseri Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne ulaşım sağlamanın en çok tercih edilen yollarından biri de şehrin pek çok yerinde bulabileceğin ve 7/24 hizmet veren ticari taksilere binmektir.

Özel aracı olmayan ve taksiye binmeyi tercih etmeyen Kayseri Kütahya otobüs bileti sahipleri Kayseri şehir merkezinden otogara gitmek için Bilet Dükkanı’ndan Kayseri araç kiralama ya da Kayseri transfer araç işlemleri için rezervasyon yapabilir.

Toplu taşımayla Kayseri Otogar’a gitmek için şehir merkezinden kalkan 900 Otogar – Talas, 901 Otogar – Beyazşehir ve 902 Otogar – Beyazşehir İldem belediye otobüslerine binerek doğrudan otogara gidebilirsin. Yine 141, 142, 143, 145, 530, 533, 534, 535, 536 ve 606 numaralı otobüsler de şehrin farklı noktalarından geçerek otogara uğruyor.

Kayseri Kütahya otobüs bileti satan firmalardan bazıları Kütahya’da otogar ve şehir merkezi arasında ücretsiz yolcu servisi hizmeti vermektedir. Firmaya ulaşarak böyle bir hizmetin olup olmadığını öğrenmeni tavsiye ederiz.

Kütahya Otogar'dan Şehir Merkezine Ulaşım


Kütahya Çiniger Şehirlerarası Otobüs Terminali ya da bilinen adıyla Kütahya Otogar şehir merkezine yakın bir konumda, Perli Mahallesi’nde yer alıyor, Kütahya Otogar’dan şehir merkezine ulaşım sağlamak ise oldukça kolay.

Öncelikle terminal çıkışında bekleyen ve 7/24 hizmet veren otogar taksilerine binebilirsin. Bunun yanı sıra Kütahya Otogar araç kiralama ya da Kütahya Otogar transfer araç gibi alternatif özel araç seçenekleri için rezervasyonunu Bilet Dükkanı aracılığıyla yapabilirsin.

Toplu taşımayla Kütahya Otogar’dan şehir merkezine ulaşım sağlamak için 26, 27, 9, 7A ve Otogar Gece Ring (Sarı Otobüsler) belediye otobüslerine binebilirsin.
Kayseri Kütahya otobüs bileti satın aldığın firmanın Kütahya Otogar ve şehir merkezi arasında sefer yapan ücretsiz yolcu servislerine de binebilirsin, ancak diğer ulaşımlara göre bu daha uzun sürecektir.

Kütahya'da Gezilecek Doğal Güzellikler

  • Frig Vadisi
  • Domaniç Ebe Çamlığı Kent Ormanı
  • Simav Peri Vadisi (Yeniköy Peri Bacaları)


Kütahya'da Gezilecek 5 Yer

UNESCO’nun Kütahya’ya “Yaratıcı Şehir” unvanı verdiğini biliyor muydun? İşte 7000 yıllık tarihi ve çinileriyle ünlü Kütahya’da gezilecek 5 yer:

  1. Kütahya Kalesi

    Kütahya Kalesi şehrin en yüksek noktasında yer alır ve tarihi M.Ö. 5. yüzyıla kadar uzanır. Bizans, Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinde aktif olarak kullanılmış olan kale, üç farklı sur katmanına olup zamanında önemli bir savunma noktasıydı.

  2. Çini Müzesi (Germiyan Konağı)

    14. yüzyılda Germiyanoğulları Beyliği döneminde inşa edilen Germiyan Konağı’nda yer alan müzede, Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinden kalan çiniler sergilenmektedir. Türkiye’nin tek çini müzesi.

  3. Aizanoi Antik Kenti

    M.Ö. 3000’lere kadar uzanan tarihiyle bölgedeki en eski yerleşimlerden biridir. Kentte bulunan Zeus Tapınağı, dünyanın en iyi korunmuş tapınaklarından biridir. Ayrıca antik stadyum-tiyatro kompleksi, Roma döneminin mimari harikalarından biri olarak kabul edilir. Aizanoi, aynı zamanda dünyanın bilinen ilk ticaret borsasına da ev sahipliği yapmaktadır.

  4. Dumlupınar Şehitliği

    Dumlupınar Şehitliği, Kurtuluş Savaşı’nın en önemli savaşlarından biri olan Dumlupınar Meydan Muharebesi’nin gerçekleştiği alanda yer alır. 30 Ağustos 1922’de Türk ordusunun zaferiyle sonuçlanan bu savaş, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasında kritik bir rol oynamıştır. Şehitlikte, bu savaşta hayatını kaybeden askerler anısına yapılmış anıtlar ve müzeler bulunmakta.

  5. Çinili Cami

    Ressam Ahmet Yakupoğlu tarafından yaklaşık 50 sene önce tasarlanan cami mavi rengi ve sekizgen planıyla Orta Asya Türk mimarisine atıfta bulunuyor, Türkiye’deki Osmanlı tipi camilerden oldukça farklı.


Kütahya'da Ne Yenir?

  • Sini Mantısı
  • Ispanaklı Şibit
  • Sıkıcık Çorbası
  • Ilıbada Dolması
  • Haşhaşlı Gözleme
  • Tirit
  • Gökçümen Hamursuzu