Tarsus - Kayseri Otobüs Bileti Genel Bilgileri
300 TL
Ucuz Otobüs Bileti Tahmini Fiyatı
|
285 KM
Mesafe
|
Sivas Hedef Turizm
Popüler Firma
|
5 Saat 5 Dakika
Sefer Süresi
|
En Ucuz Tarsus Kayseri Otobüs Biletleri
Tarsus Popüler Otobüs Biletleri
Tarsus Kalkışlı Otobüs Biletleri
Tarsus Varışlı Otobüs Biletleri
Kayseri Popüler Otobüs Biletleri
Kayseri Kalkışlı Otobüs Biletleri
Kayseri Varışlı Otobüs Biletleri
Kayseri Araç Kiralama Noktaları
Avantajlı Tarsus Kayseri Otobüs Bileti
Tarsus Kayseri otobüs biletlerinin en güncel ve uygun fiyatlı halini görmek için hemen Bilet Dükkanı web sayfasından Tarsus Kayseri otobüs bileti araması yapabilir ve beklentilerini karşılayan seferin biletini aracılığımızla satın alabilirsin.
Kayseri Otobüs Seyahati Hakkında
Dükkanı web sayfası aracılığıyla da satın alabileceğin, Tarsus Kayseri otobüs bileti satışı yapan en popüler otobüs firmalarını şöyle sıraladık:
Ali Osman Ulusoy, Esadaş Turizm, Kanberoğlu Turizm, As Adana Seyahat, Öz Sivas Turizm, Metatur Turizm, Tokat Yıldızı Seyahat, Süha Turizm, RH Turizm, Sivas Hedef Turizm, Turay Seyahat ve Topçam Turizm.
Tarsus Kayseri otobüs seferleri süresi 3 saat 30 dakika – 6 saat arasında değişiyor.
Tarsus Kayseri Otobüs Bileti Fiyatları
2024 yılına ait Tarsus Kayseri otobüs bileti fiyatları güncellenmiştir. 2024 yılı Kasım ayı için, farklı firmaların Tarsus Kayseri otobüs bileti fiyatları 350 TL – 498 TL arasında değişmektedir.
Tarsus Otogar'a Nasıl Gidilir?
Mersin şehir merkezine uzak olduğu için, oldukça işlek bir ilçe olan Tarsus’un kendine ait bir şehirlerarası otobüs terminali ihtiyacı doğmuştur. Türkiye’nin tüm illerinden Tarsus TAŞTİ Otogar’a şehirlerarası otobüs seferleri düzenleniyor, otogar Tarsus ilçe merkezine yaklaşık 3,5 km uzaklıkta, Ankara Bulvarı üzerinde yer alıyor.
Otogara gitmek için en kısa süren ulaşım seçeneği ilçenin farklı noktalarında bulabileceğin ticari taksilere binmek. Daha uygun fiyatlı özel araç seçeneklerin için Bilet Dükkanı web sitesini ziyaret ederek Tarsus araç kiralama ya da transfer işlemi için rezervasyon yapabilirsin.
Toplu taşıma kullanarak Tarsus Otogar’a gitmek isteyenler 141, 217 ve 260 numaralı belediye otobüslerine binebilir; otobüsler Kasım Gülek Bulvarı, Mimar Sinan Bulvarı ve Üniversite’den geçerek otogarda yolcularını indiriyor. Minibüslerde yine benzer güzergahı takip ediyor ve saat 20:30’a kadar sefer yapıyor.
Ücretsiz bir şekilde Tarsus Otogar’a nasıl gidilir diye soruyorsan Tarsus Kayseri otobüs bileti satın aldığın firmanın eğer varsa, Tarsus ilçe merkezi ve Tarsus Otogar arasında hizmet veren ücretsiz yolcu servislerine binebilirsin.
Kayseri Otogar'dan Şehir Merkezine Ulaşım
İç Anadolu’nun en işlek ve büyük şehirlerarası otobüs terminallerinden biri olan Kayseri Otogar’ın 7/24 hizmet veren taksilerine binerek ya da Bilet Dükkanı’ndan Kayseri Otogar araç kiralama ve transfer araç rezervasyonu yaparak şehrin dilediğin noktasına konforlu bir şekilde ulaşım sağlayabilirsin.
Toplu taşımayla Kayseri Otogar’dan şehir merkezine ulaşım sağlamak için otogardan kalkarak doğrudan şehir merkezine giden 900 Otogar – Talas, 901 Otogar – Beyazşehir ve 902 Otogar – Beyazşehir İldem numaralı belediye otobüslerine binebilirsin. Yine 141, 142, 143, 145, 530, 533, 534, 535, 536 ve 606 numaralı otobüsler de otogardan geçerek şehir merkezine uğruyor.
Kayseri Otogar’dan şehrin farklı noktalarına gitmenin ücretsiz bir yolu da var. Tarsus Kayseri otobüs bileti aldığın firmanın otogardan şehir merkezine ücretsiz yolcu servisi olup olmadığını öğrenmeni tavsiye ederiz.
Kayseri'de Gezilecek Tarihi Yerler
Kayseri tarihin derin izlerini taşıyan, kadim medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir şehir. Selçuklular, Osmanlılar ve daha önceki uygarlıklardan kalan eserlerle dolu olan şehir tarihe ilgi duyanlar için adeta bir açık hava müzesi. İşte Tarsus Kayseri otobüs bileti sahipleri için Kayseri’de gezilecek tarihi yerler:
Hunat Hatun Külliyesi
1238 yılında inşa edilen külliye cami, medrese, hamam ve türbeden oluşuyor. Selçuklu taş işçiliğinin en güzel örneklerinden biri olan külliye Kayseri’nin simge yapılarından biri.
Gevher Nesibe Şifahanesi ve Tıp Tarihi Müzesi
Selçuklu döneminde, Gevher Nesibe Sultan’ın vasiyeti üzerine yapılan yapı dünyanın ilk tıp fakültelerinden biri olarak bilinir.
Kayseri Kalesi
Roma döneminden kalma kale Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinde de çeşitli eklemelerle günümüze kadar ulaşmış. Kale surlarından Kayseri’nin manzarasını izlemek oldukça keyifli.
Kayseri'de Gezilecek 5 Yer
Erciyes Dağı
Türkiye’nin en önemli kayak merkezlerinden biri olan Erciyes, kış sporları severlerin sömestrda vazgeçilmez adresi. Yaz aylarında ise trekking ve dağ bisikleti gibi aktiviteler için ideal. Kış gelmeden Erciyes kayak otelleri için rezervasyon yapmak istiyorsan hemen Bilet Dükkanı ana sayfasını ziyaret edebilirsin.
Sultan Sazlığı Milli Parkı
Kuş gözlemciliği yapmak isteyenler için Sultan Sazlığı, flamingolar başta olmak üzere 300’den fazla kuş türüne ev sahipliği yapıyor. Ayrıca sazlıkların ortasında, dağ manzarası eşliğinde doğayla baş başa bir gün geçirebilirsin!
Kapuzbaşı Şelaleleri
Dünyanın en yüksek ikinci şelaleler topluluğu olan Kapuzbaşı deyim yerindeyse doğa harikası bir yer. Yedi farklı şelalenin buluştuğu alanın fotoğraflarına bakarken bile insanın içi açılıyor!
Ağırnas Yeraltı Şehri
Mimar Sinan’ın doğduğu yer olan Ağırnas aynı zamanda büyüleyici bir yeraltı şehrine sahip. Kayalar oyularak yapılan yerleşim yerinde antik dönemden kalma yaşam izlerini hala görmek mümkün.
Soğanlı Vadisi
Kayseri’nin Kapadokya bölgesine yakın Soğanlı Vadisi kayalara oyulmuş kiliseleriyle ünlenmiş. Buradaki fresklerin Hristiyanlığın erken dönemine dair önemli ipuçları sunduğuna inanılıyor.
Kayseri'de Ne Yenir?
Mantı, Yağlama, Pastırma, Sucuk, Cıvıklı ve Nevzine Tatlısı.