Bursa - Mersin Otobüs Bileti

Bursa - Mersin Otobüs Bileti Genel Bilgileri

850 TL Ucuz Otobüs Bileti Tahmini Fiyatı
821 KM Mesafe
Özkaymak Popüler Firma
9 Saat 7 Dakika Sefer Süresi

En Ucuz Bursa Mersin Otobüs Biletleri

Bursa
Mersin
TL850

Sıkça Sorulan Sorular

Bursa Mersin arası otobüs yolculuğu 9 ila 11 saat arası değişiklik gösterir.
Bursa Mersin otobüs bileti fiyatları ortalama 850 TL'dir.
En ucuz Bursa Mersin otobüs bileti için Bilet Dükkanı'nda otobüs firmalarını ve fiyatlarını karşılaştırabilir, erken rezervasyon ve kampanya fırsatlarını değerlendirerek en uygun fiyatla biletinizi satın alabilirsiniz.
Bursa'dan Mersin'e giderken; Eskişehir, Ankara, Kırşehir, Aksaray, Nevşehir, Niğde ve Adana'dan geçilir.

Sizin İçin Hazırladıklarımız

Avantajlı Bursa Mersin Otobüs Seyahati


Bu yazı Akdeniz’in turunç şehri Mersin’de geçirmek isteyen Bursalılar burada mı? Öyleyse en avantajlı ve uygun fiyatlarla Bursa Mersin otobüs bileti Bilet Dükkanı web sayfasında seni bekliyor! Upuzun bir yolculuğa başlamadan önce Mersin otobüs seyahati hakkında hazırladığımız içeriklere göz atmayı unutma!

Bursa'dan Mersin otobüs bileti ile yola çıkmadan önce Mersin otelleri ve Mersin araç kiralama hizmetleri için Bilet Dükkanı'nı ziyaret edebilirsiniz.

Mersin Otobüs Seyahati Hakkında


Bursa’dan Mersin’e otobüsle gitmek 12 saat ve 14 saat 25 dakika arasında, firmadan firmaya göre değişiklik gösteriyor. 2024 yılında Bursa Mersin otobüs bileti satışı yapan en güncel otobüs firmaları aşağıdaki gibidir:

Mersin Nur Turizm, LLüks Mersin Turizm, Kontur Turizm, Köksallar Turizm, Özkaymak, Villa Seyahat, Niğde İnan Turizm, Lüks Ereğli Turizm ve As Adana Seyahat.

Bu firmalardan alacağın en uygun fiyatlı biletler Bilet Dükkanı web sayfasında seni bekliyor.

Bursa Mersin Otobüs Bileti Fiyatları


2024 yılı Nisan ayı itibariyle Bursa Mersin otobüs bileti fiyatları güncellenmiştir. 2024 yılı Nisan ayına ait Bursa Mersin otobüs bileti fiyatları 850 TL’den başlayarak 1100 TL’ye kadar çıkmakta, fiyatlar firmadan firmaya göre değişmektedir.

Biletlerin en güncel ve uygun fiyatlı halini görmek ve farklı firmaların Bursa Mersin otobüs bileti fiyatlarını karşılaştırmak için Bilet Dükkanı web sayfasını ziyaret edebilirsin.

Bursa Otogar'a Nasıl Gidilir? 


Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali bölgenin en işlek otogarlarından biri olduğu için şehir merkezinden otogara ulaşım sağlamanın birden farklı yolu var. 
Toplu taşımayla Bursa Otogar’a nasıl gidilir? 17 Terminal – Ovaakça, 17/Y Terminal – BTSO Yeniceabat Eğitim Kamp., 18/B Terminal – Siteler, 38 Terminal – Atatürk Caddesi, 38/B Terminal – Nilüfer, 38/D Terminal – Yıldırım, 91 Terminal – Kestel, 91/G Terminal – Gürsu, 92 Terminal – Beşevler, 93 Terminal – Uludağ Üniversitesi, 94 Terminal – Teleferik, 95 Terminal – Ataevler, 95/A Terminal – Üçevler, 96 Terminal – Çekirge, 97 Terminal – Emek ve 97/G Terminal – Bademli belediye otobüsleri şehrin farklı noktalarından geçerek otogara uğruyor. 

Bursa Mersin otobüs bileti satın aldığın firmanın ücretsiz yolcu servislerine binerek de şehir merkezinden otogara ulaşımını sağlayabilirsin.

Otogara gitmenin en kısa ve rahat yolu ticari taksilere binmek, dilersen daha uygun fiyatlara Bilet Dükkanı’ndan Bursa araç kiralama ya da Bursa transfer araç işlemleri için rezervasyon da yapabilirsin.

Mersin Otogar'dan Şehir Merkezine Ulaşım


Şehir merkezine yakın bir konumda yer alan MEŞTI Mersin Şehirlerarası Otobüs Terminali Çiftçiler mevkiinde konumlanıyor. Mersin Otogar’dan şehir merkezine ulaşım için toplu taşımayı tercih edeceksen otogardan kalkan 101 ve 102 numaralı Afet – Otogar belediye otobüslerine ya da Mersin’in diğer ilçelerine giden minibüslere binebilirsin.

Bursa Mersin otobüs bileti satın aldığın firmanın Mersin Otogar ve şehir merkezi arasında hizmet veren ücretsiz yolcu servislerine binebilirsin, detaylı bilgi için firmayla iletişime geçmeni tavsiye ederiz.

Mersin Otogar’dan şehir merkezine ulaşım için pek çok Bursa Mersin otobüs bileti sahibi 7/24 hizmet veren otogar taksilerine binmeyi tercih ediyor. Mersin Otogar araç kiralama ya da transfer araç hizmetleri için de yine Bilet Dükkanı web sayfasını ziyaret edebilir, en güzel Mersin plajlarını doya doya keşfedebilirsin.

Mersin'de Denize Girilecek Plajlar

  • Yapraklı Koy
  • Borsak Koyu
  • Barbaros Koyu
  • Çeşmeli Sahili
  • Susanoğlu
  • Akkum


Mersin'de Gezilecek 5 Yer


Akdeniz’in ışıl ışıl sularıyla göz kamaştıran Mersin bundan çok daha fazlası! Doğal güzellikleri ve tarihi mirasıyla görenleri kendine aşık eden Mersin’de gezilecek 5 yer:

  1. Korykos Antik Kenti

    Antik çağda Mersin’in ismi Korykos’tu, çünkü bu dönemde Korykos bölgedeki en büyük ve güçlü liman kentiydi. Tarihinin Helenistik döneme kadar dayandığı kentte ilk yerleşimlerin M.Ö. 7. Yüzyılda başladığına inanılıyor. 2014 yılında UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi’ne giren bölgede bugün anıtlar, sarnıçlar, tiyatro, tapınak ve diğer dini yapıların bir kısmı halen ayaktadır.

  2. Cennet ve Cehennem Mağaraları

    Birbirine yakın bu iki mağaradan Cehennem Mağarası daha büyük olandır. Cennet Mağarası’daki gölet ve sarkıt dikit oluşumları dikkat çekerken Cehennem Mağarası’nda dışarıdan gelen ışığın yarattığı görsel şölen karanlık mağarayı daha da büyülü hale getiriyor.

  3. Kızkalesi

    Korykos’un savunma noktası olan, denizin yanı başındaki bu kale diğer liman şehirlerinden gelebilecek saldırılar için bu noktaya yapılmış. Kalenin hikayesi ise Üsküdar’daki Kız Kulesi’ninkiyle aynı.

  4. Aya Tekla Kilisesi

    İsmini bir azize olan Ayios Thekla’dan alan bu kilise 4. Yüzyılda yapılmış, bölgedeki ilk kilise örneklerinden.

  5. Mersin Marina

    Gezdik, gördük, şimdi biraz alışveriş ve yemek yeme vakti! Mersin’in en şık yerlerinden biri olan marinada sıra sıra dizilmiş restoranlarda yemek yiyebilir, palmiye ağaçlarıyla süslenmiş yollardaki dükkanları gezebilirsin.


Mersin'de Ne Yenir?

  • Tantuni: Ünü ülke çapına yayılmış, küçük doğranmış dana etlerinin geniş sacda pamuk yağıyla pişirildiği bu sokak lezzeti lavaşa sarılarak yenir.
  • Batırık: Sulu kısır olarak da düşünebileceğin Batırık ince bulgurla hazırlanır.
  • Kerebiç Tatlısı: Yufkalar içine ceviz, tarçın ve şekerli harç konduktan sonra üçgen şekli verilerek dilimlenir.