İstanbul - Denizli Uçuş Bilgileri

628 TL Ucuz Uçak Bileti Tahmini Fiyatı
380 KM Mesafe
Pegasus Popüler Havayolu
1 Saat 5 Dakika Uçuş Süresi

Denizli Ortalama Sıcaklık

Gün
Minimum Sıcaklık
Maximum Sıcaklık
Hava Durumu
20 Mayıs 2024 Pazartesi
Min: 14ºC
Maks: 30ºC
Güneşli
21 Mayıs 2024 Salı
Min: 15ºC
Maks: 30ºC
Güneşli
22 Mayıs 2024 Çarşamba
Min: 16ºC
Maks: 30ºC
Güneşli
23 Mayıs 2024 Perşembe
Min: 9ºC
Maks: 30ºC
Orta kuvvetli yağmurlu
24 Mayıs 2024 Cuma
Min: 11ºC
Maks: 23ºC
Güneşli

En Ucuz İstanbul - Denizli Uçak Biletleri

Türk Hava Yolları
İstanbul
İstanbul Havalimanı
Denizli
Denizli Çardak Havalimanı
TL712
Pegasus
İstanbul
Sabiha Gökçen Havalimanı
Denizli
Denizli Çardak Havalimanı
TL628
Sıkça Sorulan Sorular
İstanbul Denizli arası havayolu ile 1 saat 5 dakika sürmektedir.
İstanbul Denizli karşılıklı uçuşlarınızı İstanbul Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı ve Denizli Çardak Havalimanı üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.
İstanbul Denizli en ucuz uçak bileti 628,00 TL’den başlamaktadır.
İstanbul Denizli arası yaygın olarak THY, Pegasus ve AnadoluJet gibi hava yolu firmaları hizmet veriyor.

Sizin İçin Hazırladıklarımız

Hızlı Erişim
Şehir Merkezinden İstanbul Havalimanı'na Ulaşım
Denizli Çardak Havalimanı'ndan Şehir Merkezine Ulaşım
Denizli'de Gezilecek Yerler
Denizli'de Ne Yenir?

Denizli'nin bir bölümü Ege'de, bir bölümü Akdeniz'de bir bölümü de İç Anadolu Bölgesi'nde yer alıyor. İzmir'den sonra Ege'nin en büyük kenti olan Denizli, Türkiye'nin en düzenli yapılaşmış biriciklerinden. Dünyanın sayılı güzelliklerinden olan Pamukkale Travertenleri'ni de içerisinde barındıran Denizli; doğası, temiz havası ve sakinliğiyle yerli turistlerin önemli tatil lokasyonlarından.

Ziyaretçilerini karizmatik sembolü olan Denizli Horozu ile karşılayan Denizli, İstanbul'un kalabalığından sıkılanlar için iyi bir seyahat noktası olarak öne çıkıyor. İstanbul'dan Denizli'ye gitmek isteyen yolcular ucuz ve güvenilir gidiş yöntemlerini sıklıkla sorguluyor. Yolcuların araştırmalarında ucuz, güvenilir ve kolaylık denince karşılarına ilk çıkacak olan online durak Bilet Dükkanı olacak. Bilet Dükkânı sunduğu fırsatlar ve güvenilirlikle uçak bileti almada yolcuların yanı başında. Bilet Dükkânı sayesinde alınan ucuz İstanbul Denizli uçak bileti, huzurun adresi Denizli'de unutulmaz anlar yaratacak.

Şehir Merkezinden İstanbul Havalimanı'na Ulaşım


İstanbul’un Avrupa Yakası’nda yer alan İstanbul Havalimanı yurt içi ve yurt dışı çok sayıda uçuşun gerçekleştiği dünyanın en iyi 10 havalimanı arasında yer alır. Günümüzde 90 milyon yolcu kapasitesi gerekli çalışmalar tamamlandıktan sonra 120 milyona çıkması bekleniyor. Şehir merkezinden İstanbul Havalimanı’na ulaşım çok çeşitlidir.

Şehir Merkezinden İstanbul Havalimanı’na Otobüs İle Ulaşım


İstanbul Havalimanı’na ulaşım şehir merkezinden son derece kolaydır. Yaklaşık 100 dakika süren ulaşım İstanbul'un sahip olduğu geniş ulaşım ağı sayesinde kolay gerçekleşir. İstanbul Denizli uçak bileti olan yolcular İETT otobüslerinin; H-1,H-2, H-3, H-6, H-7, H-8 ve H-9 hat numaralı ile seyahat edebilir.

Şehir Merkezinden İstanbul Havalimanı’na Havaist Otobüsü İle Ulaşım


Ekonomik olmasından dolayı şehir merkezinden İstanbul Havalimanı’na ulaşım Havaİst servisleri ile de yapılır. Yolcular şehrin büyük bir kısmında noktası bulundan hizmet veren Havaİst ile İstanbul Havalimanı’na ulaşabilir. İstanbul Denizli uçak bileti olan ziyaretçiler; HVİST-5, HVİST-6, HVİST-7, HVİST-8, HVİST-9, HVİST-10, HVİST-13, HVİST-14 ve HVİST-15 numaralı hatlarını ile toplam 9 hat ile İstanbul Yeni Havalimanı’na ulaşabilir.

Denizli Çardak Havalimanı'ndan Şehir Merkezine Ulaşım


Bilet Dükkanı aracılığıyla ucuz ve kolay bir şekilde İstanbul Denizli uçak biletini alan yolcular Denizli'ye vardıklarında birçok seçenek ile şehir merkezine ulaşabilir. Denizli'nin Çardak ilçesinde bulunan adını ilçeden alan havalimanı şehir merkezine 65 kilometre uzaklıkta. Denizli Çardak Havalimanı'ndan şehir merkezi yaklaşık 50 dakika sürerken şehir merkezine ulaşım Baytur otobüs servisleri, taksi, özel transfer ve araç kiralama ile kolaylıkla sağlanıyor.

Denizli Havalimanı'ndan Şehir Merkezine Baytur Otobüs Servisleri İle Ulaşım


Denizli Çardak Havalimanı'ndan şehir merkezine hem ucuz yollu hem de kolaylıkla gitmek isteyenler Baytur Taşımacılık tarafından sağlanan servis otobüsleri sayesinde yolculuklarına devam edebilirler. Haftanın 7 günü de çalışan Baytur otobüs servisleri uçak iniş saatlerine göre kalkıyor. Baytur otobüs servisleriyle Denizli Havalimanı'ndan şehir merkezine yaklaşık bir saatte varabilirsiniz. Söz konusu otobüsün güzergahı ise şöyle: Havaalanı – Çardak – Bozkurt – Kaklık – Kocabaş Cezaevi – Organize Sanayi – Pınarkent – Güzelköy – Karşıyaka – Şehir Merkezi

Denizli Havalimanı'ndan Şehir Merkezine Taksi İle Ulaşım


Denizli’ye gelen yolcular iner inmez şehir merkezine gitmek için konforlu ve kolay ulaşım için taksileri tercih edebilir. Seyahatlerine sakince devam edip kargaşaya kapılmak istemeyenlerin tercih edeceği taksi ile ulaşım seçeneği oldukça iyi bir seçenek.

Denizli Havalimanı'ndan Şehir Merkezine Özel Transfer İle Ulaşım


Denizli Çardak Havalimanı’na varışta şehir merkezine, otelinize veya Pamukkale gibi çevre yerlere ulaşımınızı sağlamak için özel transfer hizmeti satın almak iyi bir seçenek olarak sizi karşılayacak. Havaalanında transfer hizmeti alabileceğiniz acenteler mevcut. O acentalardan bazıları, Bay-Tur Taşımacılık, Avail Turizm, Pamtur, Denizli Vip Transfer, Bilge Rent A Car ve Luxury Car Rental.

Denizli Havalimanı'ndan Şehir Merkezine Araç Kiralama İle Ulaşım


'Ben hem daha rahat hem de keşfederek gitmek istiyorum' derseniz karşınıza çıkacak ulaşım yolu araç kiralama çıkacak. Denizli Çardak Havalimanı'ndan önceden rezervasyon yaptırdığınız araçla şehir merkezine kolaylıkla gidebilirsiniz. Çardak Havalimanı’nda araç kiralaması yapabileceğiniz acenteler arasında Avis, Baytur Rent A Car, Europcar, Avail Rent A Car ve Enterprise bulunuyor.

Denizli'de Gezilecek Yerler


İstanbul Denizli uçak biletini alan yolcuların ilk sorduğu soru 'Denizli'de nereleri gezebilirim?' oluyor. Horozu, bornozu ve havlusuyla tanınan bu şirin mi şirin ilimiz ziyaretçilerini yeşile de tarihe de doyuracak kadar zengin.

Birçok medeniyete ev sahipliği yapan Denizli hakkında ünlü gezgin Evliya Çelebi, Denizli’ye uğramış ve 300 yıl öncesinin Denizli’sini, “Şehrin çevresinde pek çok akarsular ve göller bulunduğu için bu isim verilmiştir. Yoksa denizden dört merhale uzaktadır. Kalesi düz yerde dörtgen şeklindedir. Hendeği yoktur, çevresi 470 adımdır, dört kapısı vardır. Kuzeyinde boyacılar, doğusunda semerciler, güneyinde Yeni Camii, batısında bağlar kapısı bulunur. Kalede elli kadar silahlı bekçi vardır ki dükkânları bekler. Asıl şehir kalenin dışında, 44 mahalle ve 3600 evden ibarettir. Büyüklü-küçüklü 57 camii ve mahalle mescidi, 7 çocuk mektebi, 6 hamamı, 17 tekkesi vardır. Herkes bağlarda oturduğundan ehil ve ayalları birbirinden kaçmaz. Birbirleriyle akraba gibi olmuşlardır. Halkı beyaz ve mavi feraceler giyer. Pamuğu, pamuk ipliği, beyaz ince sade bezli olup, Anadolu’ya sevk edilir. Halkın kazancı beyaz Denizli bezidir." sözleriyle anlatmıştır.

Pamukkale Travertenleri: UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde imzası bulunan Pamukkale Travertenleri, hikayesiyle de turistlerin ilgisini çekmeyi başarıyor. Rivayet odur ki, zamanın birinde bulunduğu köyde herkes tarafından 'çirkin' olarak adlandırılan bir kız yaşarmış. Kız, insanların söylentileri yüzünden o kadar üzülmüş ki intihar etmeye karar vermiş ve kendini travertenlerde bulmuş. Kız kendini buradan aşşağı atmış. Ölmemiş ama bilincini kaybedip bayılmış. İçerisine düştüğü su birikintisi kızın cildine o kadar iyi gelmiş ki baygın yattığı süre içerisinde değişmiş ve bambaşka bir güzelliğe bürünmüş. İşte bu yüzden suyun şifalı olduğuna inanan köydeki kadınlar buraya akın etmiş. Yüzyıllarca dilden dile anlatılan bu hikaye günümüze kadar gelmiş. Bugün Pamukkale kaplıcalarının cilde çok iyi geldiğine inanan turistler de Denizli'ye gelir gelmez buraya uğrar.

Kleopatra Havuzu: Roma döneminden günümüze ulaşan güzellik reçetesi antik havuzun birçok hastalığa iyi geldiği biliniyor.

Tarihi Kaleiçi Çarşısı: Geleneksel birçok ürünün satıldığı bu çarşıda Denizli'ye ait her çeşit kumaş da bulunuyor. Alışveriş severler bu çarşıya bakmadan dönmesin.

Bağbaşı Yaylası ve Denizli Teleferik: Sadece 7 dakika içinde kendinizi heyecanın ve huzurun içine bırakmak istemez misin? İsteyenleri rotalarına Bağbaşı Yaylası ve Denizli Teleferik lokasyonunu da eklemeye davet ediyoruz.

Hierapolis Arkeoloji Müzesi: Binlerce medeniyete ev sahipliği yapmış kentte arkeoloji müzesi olmamasına şaşırılırdı herhalde.

Atatürk Evi ve Etnografya Müzesi: Atamızın 1931 yılında Denizli seyahatinde konakladığı ev 1984 yılından sonra müze olarak kullanılmaya başlandı. Listenize eklemeyi ihmal etmeyiniz.

Folklorik Bez Bebek Müzesi: Çocuk olanlar, çocukları olanlar ve ruhu hep çocuk kalanlar bu müze tam size göre! Eski bir konaktan devşirilen müzede 500'den fazla bez bebek ziyaretçilerine gülümsüyor.

Karahayıt Kaplıcaları: Denizli'nin sağlık turizminin başlıca illerinden olduğunu söylemediysek şimdi tam da yeri. Karahayıt Kaplıcasının suyunun özelliği ise hipetermal ve hipotonik maden suyu olması.

Akköy Gölemezli Çamur Kaplıcaları: Söz konusu kaplıcada 4 farklı evet 4 farklı jeotermal kaynak var. Bunlardan biri ise çamur hamamı olarak kullanılıyor.

Honaz Dağı Milli Parkı: Ege Bölgesi'nin en yüksek noktası olan bu milli park flora ve fauna yönünden oldukça zengin.

Denizli'de Ne Yenir?


Şimdi sıra midelere geldi. İstanbul Denizli uçak bileti ile şehri ziyaret edecek olanlar için Denizli'nin yöresel lezzetlerini listeledik. İşte Denizli'nin muhteşem mutfağı....

Kuyu Kebabı: İstanbul Denizli uçak bileti olanların mutlaka tatması gereken lezzetlerin başında yer alır. 1.5 metre derinlikteki kuyuda yapılan bu kebap, Denizlilerin vazgeçilmezi.

Yen Böreği: Böreksiz asla olmaz diyenlere mısır unu ve kıymayla yapılan Yen böreğini bırakıyoruz.

Yaprak Sarma: Bu sarma başka sarma... Yörenin baharatlarıyla yapılan sarma denenmeli.

Arabaşı Çorbası: Kış aylarının vazgeçilmezi olan çorbanın ana malzemesi tavşan eti. İçen bir daha içmek isteyecek.

Çaput Aşı: İsmi farklı ama kendisi pilav dersek yarım yanlış olur. Çünkü bu pilav diğerlerinden biraz farklı olarak kuzu eti, asma yaprağı gibi malzemeler ile yapılıyor.